Bijvoorbeeld: blauwe Adidas Glide-hardloopschoenen voor heren, maat 45
Bijvoorbeeld: blauwe Adidas Glide-hardloopschoenen voor heren, maat 45 Je kunt ook de UPC-code of het ISBN-nummer van je object invoeren
Wat is een goede titel?
Voorbeeld van een UPC-code Zorg dat je alle cijfers van de UPC-code of het ISBN-nummer invoert.
Log in als je je opgeslagen gegevens wilt bekijken.

Een concept voltooien

Je meest recente concepten zijn hier beschikbaar. Elk concept wordt zo'n 30 dagen bewaard.

Zo werkt het

 • Beschrijf het object en voeg foto's toe

  Vertel ons eerst wat je gaat verkopen. Laat je aanbieding vervolgens opvallen door goede foto's toe te voegen. Je kunt gratis maximaal 12 foto's toevoegen.

  Vertel ons wat je verkoopt en voeg foto's toe.

 • Kies de prijs en de verzending

  We geven je tips over de prijs en de verzending van je object. De meeste nieuwe verkopers bieden hun objecten als veilingobjecten aan om zoveel mogelijk kopers aan te trekken.

  We helpen je bij het bepalen van een prijs en het verzenden van je object.

 • Bied je object aan

  Dat is alles. Klik op 'Bied je object aan' om je object zichtbaar te maken voor miljoenen kopers. Zodra het wordt verkocht, krijg jij je geld.

  Dat is alles wat je hoeft te doen om een object aan te bieden. Je object is dan voor miljoenen kopers zichtbaar.

Vragen en antwoorden

We hebben wat vragen verzameld die andere verkopers ons hebben gesteld.

 • Vraag: Ik heb het nogal druk. Hoe lang duurt het om mijn spullen op eBay te zetten?

  Antwoord: We begrijpen dat je je spullen nu meteen wilt verkopen. Onze tool voor snel aanbieden maakt verkopen op eBay eenvoudiger dan ooit. We hebben de stappen voor het aanbieden van een object vereenvoudigd en tips toegevoegd, zodat je je spullen in een mum van tijd kunt aanbieden.

 • Vraag: Ik weet niet hoe ik de prijs van mijn spullen kan bepalen. Met welke prijs moet ik beginnen?

  Antwoord: Met de tool voor snel aanbieden hoef je niet na te denken over wat de beste prijs voor je object is. We hebben een lijst gemaakt met objecten die op dat van jou lijken en die op eBay zijn verkocht. Je kunt de startprijzen van deze objecten als richtlijn gebruiken. Veilingen met lage startprijzen trekken erg veel kopers aan.

 • Vraag: Kost het echt niets om dingen aan te bieden?

  Antwoord: Het aanbieden van objecten op eBay is meestal gratis en je betaalt alleen kosten als er iets wordt verkocht. Je kunt bijvoorbeeld gratis een veiling met 12 foto's maken. Als je object wordt verkocht, wordt een klein percentage van de uiteindelijke verkoopprijs bij je in rekening gebracht. Meer weten over verkoopcommissie- wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend.

 • Vraag: Ik vind verzending ontzettend ingewikkeld. Ik krijg er hoofdpijn van. Kun je me niet uitleggen hoe het werkt?

  Antwoord: Uiteraard. We hebben in de tool voor snel aanbieden tips verzameld over hoe andere verkopers soortgelijke objecten verpakken en verzenden. Weeg en meet je pakket of verzenddoos met het object erin.

Meer vragen en antwoorden

Wat ervaren verkopers weten

Hier zijn enkele tips en hints om een slimme verkoper te worden.

 • Neem veel details in je titel en je beschrijving op, zodat kopers goed geïnformeerde beslissingen nemen. Vermeld het merk, de kleur, de maat, enzovoort.
 • Bied je object aan als een veiling en overweeg gratis verzending aan te bieden. De meeste nieuwe verkopers geven de voorkeur aan veilingen.
 • Foto's! Foto's! Foto's! Je kunt gratis maximaal 12 foto's toevoegen en foto's zijn een uitstekende manier om kopers aan te trekken. Fotografeer je object vanuit verschillende hoeken en laat eventuele gebreken zien.
 • Vind je verzending ingewikkeld? We helpen je er graag mee en we kunnen specifiek voor jouw object goede verzendopties voorstellen. Weeg en meet je pakket of verzenddoos met het object erin. Tip: kopers houden van gratis verzending.
 • Weet je niet zo goed wat je voor je object moet vragen? Maak je geen zorgen. We helpen je hiermee in de tool voor snel aanbieden. Start je veiling met een lage prijs om meer kopers aan te trekken.
Meer tips
We raden je aan om niet tussen aanbiedingstools te schakelen.
De geavanceerde tool is het meest geschikt voor verkopers die veel verkopen.
Als je een nieuwe verkoper bent of niet veel objecten aanbiedt, kun je beter hier blijven.